Дома > За нас >Услуги

Услуги

Компанијата воспоставува затворена јамка која го покрива целиот животен циклус на производите од ефикасноста на услугата, брзината на услугата, трошоците за одржување и стандардите за квалитет, и ги интегрира однесувањата на услугите од купување на производи-инсталација-по-продажба за клиентите во синџир на услуги ориентирани кон клиентите.


Услуга по продажбата: Litong Technology им нуди на клиентите сеопфатна услуга по продажбата. За време на гарантниот период на производот, доколку има проблем со квалитетот на производот предизвикан од одговорност на нашата компанија, по целосна истрага и собирање докази, Litong Technology гарантира дека ќе одговори во рок од 24 часа (освен празници и посебни периоди). За ситуацијата што треба да се испрати за да се справиме со неа, нашата компанија однапред ќе го потврди маршрутата со клиентот и ќе пристигне на локацијата што е можно поскоро.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept